Hillside House
Ongoing
Quezon City
Residential Project
1000
sqm.
No items found.

With walls surrounding this home, the aim of the garden was to make the space feel more open. The design of the back garden on the ground floor continues the flow of nature inside the home by following the natural contours of the lot. Nature continues to creep itself into the residence by having them inside the home and the higher floors of the house up until the rooftop.

Explore other projects—
The Tree House
Residential Project
Grounding Greens
Residential Project
FOR THE ARCHITECT
Architecture and nature —
A natural fit.
Our team skillfully translates your architectural vision into outdoor spaces that seamlessly blend with the built environment. We elevate the value and appeal of your projects while nurturing a deep connection between homeowners and their surrounding environment.
Know More Here